Historie

Vi tror på, at komfort er vejen til glæde. Vi bestræber os på at skabe produkter, der både er komfortable og stilistiske ved at kombinere det klassiske og det moderne med materialer af høj kvalitet.

Ure fra ARYA COPENHAGEN er inspireret af Dansk funktionalisme og tidløst design. Vi er inspireret af byen København – en smuk by, hvor klassisk møder det moderne og et samfund, der byder på mange historier og muligheder for at finde lykken.


"Navnet Arya betyder nobel og hæderlig"

Vi værdsætter Design & Kvalitet

Hos ARYA COPENHAGEN værdsætter vi design og kvalitet ligeligt. Vi ønsker at tilbyde ure af høj kvalitet til en god pris for vores kunder.

Alle vores ure kører på Japansk quartz og har udskiftelige remme, der gør det let og simpelt at skifte looket på dit ur på få sekunder til særlige begivenheder.


Vores Mission

Hos ARYA COPENHAGEN brænder vi for at opnå vores mission: at hjælpe mennesker til at finde deres indre glæde ved at levere komfort og stil.Ethereal

Det samme ur passer ikke nødvendigvis til alle outfits og køb af flere ure kan sagtens blive dyrt. Med vores Ethereal collection har vi skabt et tidløst design med udskiftelige remme, der på kort tid kan give dig et nyt look og tilpasses dit outfit til enhver begivenhed.